Icon
Banner
Banner

Poštni stroški in dostava

 

Način in strošek dostave


Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je Pošta Slovenije, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil bolj učinkovito.

Stroški dostave se obračunavajo avtomatsko ob dodajanju artiklov v košarico.

Ponudnik bo blago oziroma storitev dostavil v dogovorjenem roku.

 

Brezplačna dostava?

 

Za vsa spletna naročila, ki so večja kot 50 EUR nakupa izdelkov (neto znesek brez obračunanega DDV-ja) vam bo sistem dal brezplačno dostavo na vaše spletno naročilo. Brezplačna dostava velja samo za vsa spletna naročila iz področja Republike Slovenije.

Brezplačna dostava ne velja za kupce s posebnimi cenami in ugodnostmi.

Naročeni artikli pri sivalna-tehnika.si gredo na pot v najkrajšem času. Če so na zalogi, običajno še isti dan v kolikor je bilo spletno naročilo oddano in potrjeno do 14.00 ure.

 

Sledljivost paketa oziroma kje se nahaja paket

 

Vsak paket paketne distribucije s Pošto Slovnije je opremljen s posebno paketno nalepko, ki vsebuje številko paketa. S to številko lahko vaš paket udobno sledite kar preko spleta.

 


Obravnava poškodovanih pošiljk

Če ste ob prevzemu pošiljke opazili, da je artikel ali pošiljka fizično poškodovana, v njej manjka vsebina ali kaže znake odprtja, lahko vložite postopek odškodnine pri Pošti Slovenije. To storite tako, da pošiljko (embalažo + vsebino) prinesete na pošto, takoj, ko opazite poškodbo ali izropano pošiljko. Na pošti opozorite, da je potrebno izpolniti Zapisnik o poškodovani pošiljki, ki ga podpišete tudi vi.

VAŠA KOŠARICA
Šivalna tehnika
Šivalna tehnika
DOSTAVA:  0,00 €
Šivalna tehnika
DDV (22%):  0,00 €
Šivalna tehnika
ZA PLAČILO:  0,00 €
Šivalna tehnika
PREGLEJ KOŠARICO
Banner
Banner