Icon
Banner
Banner

O nas

 

PREDSTAVITEV

Družinsko podjetje Štular d.o.o. je eno vodilnih slovenskih podjetij na področju šivalne, likalne in krojilne tehnike. Po dolgoletnih izkušnjah v sodelovanju z vodilno evropsko verigo Strima Ltd. nudimo celovite rešitve na področju šivanja, krojenja in likanja.

 

 

POSLANSTVO

 

Naše poslanstvo je, da z visokim strokovnim znanjem svojih zaposlenih in s kakovostjo naših proizvodov ter storitev kupcem zagotavljamo inovativne in celovite rešitve na področju šivanja, krojenja in likanja.

 

Naše poslanstvo uresničujemo s:

 

Komunikacijo!
Komunikacija s kupci je ključnega pomena saj želimo spoznati in razumeti njihove želje, potrebe in zmožnosti.

 

Inovacijami!
Z novimi tehnološkimi in organizacijskimi rešitvami ter tesnim sodelovanjem s proizvajalci izboljšujemo produktivnost, konkurenčnost, ustvarjalnost in zadovoljstvo uporabnikov.

 

Organiziranostjo!
Spremljamo razvoj panoge doma in v svetu, da se lahko s svojo dinamiko prilagodimo potrebam kupcem hitro, kakovostno in po ugodni ceni.

 

Finančno odgovornostjo!
Od ustanovitve podjetja smo kljub kriznim razmeram na trgu obdržali visoko bonitetno oceno podjetja (A1++; vir ocene: Bisnode Slovenija) in tako nas uvršča med nadpovprečna oziroma zelo kvalitetna podjetja.

 

Šolanjem kadrov!
S konstantnim izpopolnjevanjem naših kadrov ustvarjamo ekipo strokovnjakov, ki je sposobna reševanja še tako zahtevnih izzivov.

 

VIZIJA

 

Zaradi bogatih izkušenj zaposlenih v podjetju na področju tekstilne industrije, dolge prisotnosti podjetja na slovenskem tržišču in zaradi ugodnih cen in hitre dobave visoko kvalitetnih izdelkov želimo postati vodilni dobavitelj rešitev pri šivanju, krojenju in likanju na področju Adria tržišča.
To bomo dosegli z usmerjenostjo podjetja h kupcem na vseh področjih dela in ohranjanjem njihove zvestobe
ter s postavljanjem standardov kakovosti in inovativnosti pri uvajanju aplikativnih rešitev.

 

ZGODOVINA PODJETJA

 

Leto 1991 / ustanovitev
Družinsko podjetje Štular Zoran s.p. je bilo ustanovljeno leta 1991, ko je Zoran Štular odprl servisno delavnico šivalne tehnike. Svoje bogate izkušnje je v preteklosti nabiral pri vrhunskih tujih in domačih podjetjih.

 

Leto 1994 / širitev in nova lokacija
Odpre se specializirana trgovina in servis šivalne tehnike na novi lokaciji. Istega leta se podjetju pridruži starejši sin Miha, ki prevzame vodenje in trženje podjetja. Širok prodajni asortiment in odlična servisna storitev pripeljeta podjetje v enega boljših na področju prodaje šivalnih strojev v Sloveniji.

 

Leto 2000 / novi partner Avery Dennison
Zaradi velikega povpraševanja po označevanju izdelkov se podjetje Štular odloči odpreti nov oddelek za prodajo in trženje naprav za označevanje izdelkov. Poslovno sodelovanje skleni z ameriškim koncernom Avery Dennison Fasteners. Istočasno se pridruži podjetju mlajši sin Tomaž.

 

Leto 2004 / ustanovitev podjetja Štular plus d.o.o.
Podjetje se preoblikuje v družbo Štular plus d.o.o.

 

Leto 2005 / novi partner Fischbein
Kot največji ponudnik različnih sistemov za označevanje, pakiranje in etiketiranje sklenejo sodelovanje s podjetjem Fischbein, ki nudi vrhunske sukance za šivanje-pakiranje vreč, stroje za šivanje-pakiranje vreč in toplotno pakiranje.

 

Leto 2009 / preoblikovanje podjetja in specializacija
Zaradi enkratne tržne priložnosti tesnejšega sodelovanja na področju šivalne tehnike s tujim vodilnim evropskim podjetjem Strima Ltd., se odpre novo podjetje Strima Adria d.o.o., ki razširi svoje poslovanje na področju šivalne, likalne in krojilne tehnike za področje Slovenije, Hrvaške, Črne gore in Bosne in Hercegovine.

 

Leto 2013 / bonitetna ocena A1++
Družba Strima Adria d.o.o. je v poslovnem letu 2013 zvišala bonitetno oceno iz B1++ na A1++, kar dokazuje, da posluje odlično, brez likvidnostnih težav in je zanesljiv partner. (vir ocene: Bisnode Slovenija)

 

Leto 2015 / preimenovanje družbe Strima Adria d.o.o. v Štular d.o.o. (Šivalna tehnika)
Družba Strima Adria d.o.o. se novembra 2015 preimenuje v Štular d.o.o. (samo sprememba imena družbe) in ostane član skupine Strima Ltd. 

 

Leto 2016 / otvoritev e-trgovine
www.sivalna-tehnika.s

 

VAŠA KOŠARICA
Šivalna tehnika
Šivalna tehnika
DOSTAVA:  0,00 €
Šivalna tehnika
DDV (22%):  0,00 €
Šivalna tehnika
ZA PLAČILO:  0,00 €
Šivalna tehnika
PREGLEJ KOŠARICO
Banner
Banner