Icon
Banner
Banner

Ostanimo doma

 

 

 

 

 

V skladu z bliskovito spremembo okoliščin glede koronavirusa, bi vas radi obvestili, da v Šivalni tehniki delujemo naprej, a s spremenjenim delovnim časom in po načinu, ki je prilagojen stanju v državi.

 

 

 

Trgovina Šivalna tehnika v Kranju je do nadaljnega zaprta!

 

 

Spletna naročila delujejo nemoteno

 

 

Po telefonu in e-mailu smo na voljo vsak dan med 8-16h, razen sobote in nedelje. 

Naročila: 04 236 50 30   Tehnična služba: 059 049 861

 

 

 

Kako lahko naročim izdelke?

 

 

SPLETNO NAROČANJE

 

V kolikor imate vprašanja glede spletnega naročanja lahko pokličete na telefonsko št.: 04 236 50 30 in sicer vsak dan med 8-15 uro.

 

 

TELEFONSKO NAROČANJE

 

Naročilo lahko izvedete tudi preko telefona na telefonsko št.: 04 236 50 30 in sicer vsak dan med 8-15 uro.

 

 

 

 

 

Kako izvedem plačilo?

 

 

PLAČILO PO PREDRAČUNU

 

Vsem našim strankam priporočamo, da pri spletnem naročanju označijo plačilo po predračunu, saj se tako izognete neposrednemu stiku pri plačevanju poštarju oziroma dostavljalcu. 

 

PLAČILO PO POVZETJU

 

V primeru, da ni možnosti plačila po predračunu lahko izbereta plačilo po povzetju. Kupec dobi obvestilo Pošte Slovenije (sms sporočilo), paket ga čaka na matični pošti (pošta naslovnika), kjer lahko plača preko POS-terminala.

 

TEHNIČNO SVETOVANJE

 

Za vsa tehnična vprašanja smo odprli posebno telefonsko linijo, kjer lahko povprašate za nasvete glede nakupa šivalnih strojev, tehničnih vprašanj, itd.

Telefon: 059 049 861 

 

 

 

 

 

Kakšna je dostava?

 

 

PAKETNA DOSTAVA S POŠTO SLOVENIJE

 

Ključni elementi varnega spletnega nakupa

 

 

 

 

Dopis Pošte Slovenije / 25.03.2020

 

Vljudno prosimo tudi za vašo pomoč pri informiranju vaših kupcev glede dogovora in koriščenja brezkontaktne vročitve/dostave paketov bodisi z objavo informacije na vaši spletnih strani ali v obvestilih o naročilu. Za podrobna pojasnila o varnem vročanju pošiljk lahko namreč obiščejo spletno stran

 

Kupci naj sledijo navodilom v nadaljevanju:

  •  ob vročitvi se lahko (če in kjer obstaja možnost) dogovorijo, da pismonoša odloži pošiljko na primerno mesto (npr. okenska polica, pred hišo, pred blokom, pri lopi, …) in se tako izognejo fizičnemu kontaktu,
  • zagotovijo priporočeno razdaljo (vsaj 2 m),
  • ko se pismonoša umakne, varno prevzamejo pošiljko. Podpis v tem primeru ni potreben, saj je izvedena brezkontaktna predaja pošiljke.

 

V času koronaviusa smo izjemoma omogočili t.i. brezkontaktni  prevzem odkupnih zneskov (plačilo po povzetju z gotovino ali preko POS terminala), če uporabniki/kupci ne morejo priti na pošto in pismonoša oceni, da bo na spodaj opisan način lahko vročil paket.  V tem primeru priporočamo in prosimo, da sledijo navodilom:

  • Denar v primeru odkupnine (če in kjer obstaja možnost) odložijo na ustrezno mesto (npr. okenska polica, steber ograje...).
  • Umaknejo se na priporočeno razdaljo (2 m), da ga lahko pismonoša prevzame.
  • Če je le možno pripravijo točen znesek, da se izognemo nepotrebnim dodatnim rokovanjem z gotovino. 

 

Potrditev prevzema bomo v tem času tudi izvajali brezkontaktno, in sicer bo pismonoša v navzočnosti strank v dostavni dokumentaciji/aplikaciji ustrezno evidentiral prevzem pošiljke. Podpis v tem primeru ni potreben, saj je izvedena brezkontaktna predaja pošiljke.

Ta ukrep je namenjen ranljivim skupinam (starejšim, gibalno oviranim…), ki prevzem pošiljk težko opravijo na izročilnih poštah. 

Še enkrat se vam zahvaljujemo in sporočamo, da bomo storili vse, kar je v naši moči, da ob zaščiti zaposlenih in vaših kupcev, opravljamo dostavo hitro, brezhibno in v okvirih standardov kakovosti prenosa pošiljk. 

 

 

VAŠA KOŠARICA
Šivalna tehnika
Šivalna tehnika
DOSTAVA:  0,00 €
Šivalna tehnika
DDV (22%):  0,00 €
Šivalna tehnika
ZA PLAČILO:  0,00 €
Šivalna tehnika
PREGLEJ KOŠARICO
Banner
Banner