ZOJE ZJ-A8000-D4-5-TP-02 LMH SET

1063247
Servis od vrat do vrat
Preberi več
1 leto garancije
Preberi več

1-igelni industrijski šivalni stroj s kompletno avtomatiko, odrez niti, avtomatično zatrjevanje in dvig šivalne tačke, ekran za nastavitev, z integriranim varčnim AC servo motorjem 220V, komplet z mizo 105x55 cm, nastavljivim stojalom, pozicijo igle, LED svetilko. Primeren: za tanke, srednje in težje materiale.

 

 

Cena z ddv
899,00 €
NIZKA ZALOGA Dostava 1-3 dni

INDUSTRIJSKI AVTOMATSKI ŠIVALNI STROJ ZA RAVNI ŠIV, ZA ŠIVANJE TANKIH, SREDNJIH IN DEBELIH MATERIALOV, KOMPLET - NOVI MODEL SEDAJ S PREMIUM MIZO in PREMIUM OGRODJEM.

Po izredno uspešni seriji Zoje ZJ9703AR je sedaj na voljo že najnovejši v seriji navadnih enoigelnih hitrošivalnih industrijskih stroje, serija A8000! Industrijski šivalni stroj Zoje ZJ8000-5 je vsestranski enoigelni šivalni stroj za šivanje popolnega ravnega šiva na lahkih, srednje debelih in zelo debelih materialih. Običajno se tovrstni šivalni stroji ločijo v podvrstah, točno določeni tip šivalnega stroja za lahke in srednje materiale, drugi tip za debele materiale, itd. 

Tip šivalnega stroja ZJ9703AR-5 pa je vsestranski. Zahvaljujoč močnemu mehanizmu lahko sedaj šivate tudi zelo debele materiale brez kakršnih koli težav, pa naj bo to jeans, umetno usnje, delovna oblačila, plašči, usnjeni copatki, nahrbtniki, itd.. Ta model industrijskega šivalnega stroja ima vgrajene močnejše vzmeti pri napetosti sukanca (za bolj stabilno napetost pri debelejšem sukancu), močnejši odrez sukanca za lažje striženje debelejšega sukanca in hitrost šivalnega stroja je malenkostno počasnejša od hitrošivalnega stroja. Namesto 5.000 vbod./min ima max. hitrost 3.500 vbod./min.

 

Lahkotno šivanje od jersey-ja, svile pa do jeansa, umetnega usnja

Posebna vbodna plošča, močnejši transportni zobci in specialna šivalna tačka so v posebni verziji H-Heavy, kar omogoča, da lahko šivate z debelejšo šivalno iglo in močnejšim sukancem. Običajna debelina sukanca za tekstil ima oznako 120. S tem šivalnim strojem lahko šivate tudi s sukancem debeline 40 (manjša številka označuje debelejši sukanec). Na primer za šivanje jeansa se priporoča sukanec debeline 75, za šivanje dekorativnega šiva pri umetnem usnju pa sukanec debeline 60-40.

V posebnem brezplačnem SET-u je tudi tačka PTFE za lažje šivanje usnjenih izdelkov, saj ta posebna tačka T35 lepo drsi po materialu, kot je usnje.

Seveda šiva brez težav lahke, tanke tkanine, kot so svila, jersey, lahek bombaž, prevešanko, itd. saj je sedaj brezplačno opremljen s posebnim SET-om LM za šivanje tankih materialov. Enostavno in brez težav namestite vbodno ploščo, transportne zobce in šivalno tačke za lahke materiale, vstavite tanjšo šivalno iglo in šiv bo popoln. 

 

Avtomatika pripomore k bolj enostavnemu šivanju

Šivalni stroj Zoje ZJ9703AR-5-D3/01-PF Z LMH je serijsko opremeljen z avtomatičnem odrezom sukanca,pozicijo šivalne igle (igla se vedno ustavi v materialu in zagotavlja, da ste vseskozi v stiku s šivom), avtomatičnem zatrjevanjem šiva, z možnostjo programiranja števila vbodov zatrjevanja in programiranja števila vbodov pri šivanju. Na enkranu je možno nastaviti šivalno hitrost stroja, vklop zatrjevanje šivov ali izklop, ima čistilec sukanca, kar pomeni, da je na zgornji strani šiv vedno popoln, spodaj pa je šiv zatrjen. Šivalni stroj ima tudi samodejni dvig šivalne tačke, tako da je vašo delo lahko hitro in učinkovito. Stroj ima že vgrajeno LED luč, kar zagotavlja odlično osvetljevanja delovne površine.

Šivalni stroj je namenjen profesionalni rabi zato je nepogrešljiv v tekstilnih tovarnah, šivalnih ateljejih, šolah, itd. Zaradi svoje vsestranskosti je šivalni stroj odličen tam, kjer se šivajo različne stvari. Od tankih do zelo debelih materialov. 

 

1 LETO GARANCIJE
Zoje šivalni stroji imajo 1-letno garancijo, servis je zagotovljen na način "Door to Door".

 

Brošura industrijskega stroa serije A8000

 

Modelu stroja ustrezajo standardne šivalne tačke, ki jih najdete tukaj.

Šivalni stroj za vse letne čase. Šiva od svile do umetnega usnja!

Tih, varčen in zanesljiv

Zahvaljujoč integraciji vseh najpomembnejših elementov v glavo stroja, industrijski šivalni stroj deluje mirno in brez odvečnih vibracij. AC Servo motor je enofazni motor (220V), ki privarčuje do 70% električne energije v primerjavi z standarnimi električnimi motorji ali motorji s sklopko.

SET LMH vsebuje:

- P351: šivalna tačka za šivanje tankih materialov
- Specialna vbodna plošča za šivanje tankih materialov
- Transportni zobci za šivanje tankih materialov
- T35: PTFE tačka za šivanje usnjenih izdelkov

Priklop in servis

Vse industrijske šivalne stroje sestavimo, pregledamo in testiramo. Le tako lahko zagotovimo njihovo brezhibno delovanje.

PREMIUM stojalo in delovna površina


Stojalo Texi Premium silver - jekleno, stabilno in univerzalno stojalo z nastavitvijo višine. Prašno barvano v srebrni barvi RAL 9006. Narejeno v Nemčiji.

Miza TSM Premium - specialna miza za industrijske šivalne stroje izdelana iz brezovega lesa, odporna proti vlagi (30 vezanih plošč), ki uspešno zaduši vibracije delovnega stroja. PREMIUM miza za šivalne stroje je prevlečena s posebnim laminatom, ki je odporen proti udarcem, odrgninam in trščenju. Stranice mize so zaščitene z ABS trakovi, ki ščitijo pred udarci. Ne vsebuje škodljivih snovi.

Za popoln raven šiv

Profesionalni šivalni stroj za izdelovanje ravnega šiva na praktično vseh materialih. Šiv na lahkih, tankih in srednje debelih materialih (umetno usnje) bo s tem strojem popoln!

Glavne funkcije:

- namen: šivanje tankih (L=Light), srednjih (M=Medium) in debelih materialov (H=Heavy)
- motor: vgrajen v glavo stroja, AC servo vačni motor 220 V
- moč: 550 W
- samodejni odrez sukanca
- samodejni dvig šivalne tačke
- pozicija šivalne igle (gor/dol)
- hitrost: do 4.000 vbod./min
- max.dolžina vboda: 5 mm
- max.dvig šivalne tačke: 13 mm (avtomatični dvig ali ročni)
- čistilec sukanca
- varčna LED luč za boljšo osvetlitev delovne površine šivanja
- mazanje: samodejno/centralno
- sistem šivalnih igel: 135x5, 134
- ekran za nastavitev vbodov, zatrjevanja

 

Tehnična specifikacija:

1-igelni šivalni stroj, ravni šiv

lahki, srednji  in debeli materiali

Tip podajanja blaga

navadni transport

Avtomatski odrez sukanca

DA

Avtomatska pozicija šivalne igle

DA

Avtomatski dvig šivalne tačke

DA

Avtomatsko zatrjevanje

DA

Čistilec nitke

DA - NOVI SISTEM

Kompenzacijski gumb za šiv

NE

Vgrajen AC Servo motor 220V

DA

Tip mazanja

CENTRALNO/SAMODEJNO

Stransko porezovanje materiala

NE

LED luč

DA

Max. dolžina vboda

5.0 mm

Max. višina šivalne tačke

13 mm

Max. šivalna hitrost

3500 v.n.m.

Sistem šivalnih igel

135X5

Miza

standard 105 x 55 cm

Garancija

12 mesecev

Servis

Door to door 

 

 

Po celotni Sloveniji nudimo dostavo, priklop industrijskih strojev na delovno mesto in šolanje na šivalni stroj za enostavno in brezskrbno uporabo.
Po prejetem plačilu predračuna naši tehniki stroj sestavijo in ga predhodno testirajo. Pred dostavo vas kontaktiramo, da se domenimo za točen datum in uro dostave. V kolikor stroja ni na zalogi, vas o tem predhodno obvestimo. Dostava se izvaja od ponedeljka do petka, običajno med 9. in 14. uro.
Cena storitve "DOSTAVA, PRIKLOP in ŠOLANJE" je 50 EUR.

 

 

 

/ 5

Kaj misliš ti?

Vpišite naslov.
Vpišite komentar.
Oceni izdelek:
Pridržujemo si pravico neobjave zlonamernih in žaljivih mnenj.