1 - AUDACES DIGIFLASH   

 

Sistem za digitalizacijo krojilnih slik

Audaces DIGIFLASH je patentirana rešitev, ki omogoča vnašanje analognih šivalnih vzorcev v računalnik – iz papirja, plastike ali blaga – na najlažji in najhitrejši ter hkrati tehnološko najbolj napreden način. Ko posnamete fotografijo z navadnim fotoaparatom ali pametnim telefonom, jo ​​sistem preprosto prenese v programsko opremo Audaces DIGIFLASH, ki prepozna oblike elementov s fotografije in ustvari digitalne obrise, kar vam omogoča prihranek do 99 % časa.

 

Program za digitalizacijo vzorcev oblačil, pohištva, otroških vozičkov, oblazinjenja avtomobilov

Audaces DIGIFLASH je popoln komplet za digitalizacijo oblačil, pohištva in avtomobilskih vzorcev s praktično digitalno tablo. Audaces DIGIFLASH deluje s katerim koli digitalnim fotoaparatom (najmanj 7 megapikslov) in omogoča hkratno digitalizacijo številnih vzorcev. Audaces DIGIFLASH omogoča hitro digitalizacijo in nadaljnjo uporabo elektronskih vzorcev, kar bistveno skrajša proces priprave proizvodnje.

 

Moderna plošča za digitalizacijo

Plošča za digitalizacijo je dimenzij 130x72 cm in je zelo enostavna za transport - zvijemo jo in prevažamo v posebni cevi. DIGIFLASH ploščo lahko namestite na steno ali razprostrite na ravno površino. Deski je priložen komplet magnetov za pritrditev vzorcev.

 

Glavne značilnosti Audaces DIGIFLASH:

- hitra izdelava podatkovne baze modelov,

- enostavna sprememba vzorcev papirja v vektorske,

- hkratni rastrski predogled v obliki fotografij in vektorjev,

- digitalizacija z digitalnim fotoaparatom ali mobilnim telefonom,

- prihrani do 99 % delovnega časa,

- digitalizacija številnih vzorcev v 7 sekundah,

- možnost digitalizacije majhnih in velikih elementov, tudi tistih, ki presegajo velikost plošče,

- mobilnost sistema.

 

Licenca Audaces DIGIFLASH je na voljo posamezno, za nedoločen čas in kot del večnamenske storitve Audaces 360 z možnostjo podaljšanja.

 

Za izdelavo popolnega sistema računalniško podprtega oblikovanja potrebujete tudi:

- Audaces APPAREL EXPERT - programska oprema, ki podpira gradnjo, modeliranje, razvrščanje ter ustvarjanje in optimizacijo označevalcev,

- Audaces JET LUX PLUS - hiter, 2-glavi brizgalni ploter,

oz

- Audaces 360 - platforma, ki podpira izvedbo vseh faz ustvarjanja novega izdelka, od zgodnjih faz načrtovanja in gradnje do proizvodnje in logistike. Celoten sistem Audaces 360 vključuje naslednje izdelke: ISA, 4D, IDEA, DIGIFLASH, VZOREK, MARKER in SUPERA, vključno s pretvorniki za sodelovanje z drugimi CAD/CAM sistemi, stalno podporo, usposabljanje, posodobitve, mesečne modele in vzorce oblačil - pripravljeno za prenos in uporabo v vašem podjetju.

 

Želite izvedeti več o CAD/CAM izdelkih iz družine Audaces?

 

Pišite ali nas pokličite:

 

info | CAD tehnolog

T: +386 4 236 50 30

M: info@sivalna-tehnika.si

 

Opomba:

Cena programa se obračuna naknadno.

0 / 5

Kaj misliš ti?

Vpišite naslov.
Vpišite komentar.
Oceni izdelek:
Pridržujemo si pravico neobjave zlonamernih in žaljivih mnenj.