O NAS

 

PREDSTAVITEV

Podjetje Štular d.o.o. je eno vodilnih slovenskih podjetij na področju šivalne, likalne in krojilne tehnike. Že več kot 28 let zagotavljamo strokovno pomoč in podporo vsem, ki iščejo profesionalno ali hobi opremo za šivanje, likanje, vezenje in krojenje. Pri nakupu pri našem podjetju se lahko zanesete na naše izkušnje in bogato znanje. Imamo lastni servis šivalnih strojev, likalnih naprav, vezilnih strojev in krojilne tehnike. Zaposlujemo najboljši tehnični kader in kupcu stalno stojimo ob strani.

 

 

Miha Štular

direktor

miha.stular@sivalna-tehnika.si
   

Jure Florjančič

prodaja

jure.florjancic@sivalna-tehnika.si
   

Petre Cvetanov

serviser

servis@sivalna-tehnika.si
   
   
   

Izidor Podpeskar

serviser

 

 

 

POSLANSTVO

Naše poslanstvo je, da z visokim strokovnim znanjem svojih zaposlenih in s kakovostjo naših proizvodov ter storitev kupcem zagotavljamo inovativne in celovite rešitve na področju šivanja, krojenja in likanja.

Naše poslanstvo uresničujemo s:

 
Komunikacijo!

Komunikacija s kupci je ključnega pomena saj želimo spoznati in razumeti njihove želje, potrebe in zmožnosti.

 
Inovacijami!

Z novimi tehnološkimi in organizacijskimi rešitvami ter tesnim sodelovanjem s proizvajalci izboljšujemo produktivnost, konkurenčnost, ustvarjalnost in zadovoljstvo uporabnikov.

 
Organiziranostjo!

Spremljamo razvoj panoge doma in v svetu, da se lahko s svojo dinamiko prilagodimo potrebam kupcem hitro, kakovostno in po ugodni ceni.

 
Finančno odgovornostjo!

Od ustanovitve podjetja smo kljub kriznim razmeram na trgu obdržali visoko bonitetno oceno podjetja (A1++; vir ocene: Bisnode Slovenija) in tako nas uvršča med nadpovprečna oziroma zelo kvalitetna podjetja.

 
Šolanjem kadrov!

S konstantnim izpopolnjevanjem naših kadrov ustvarjamo ekipo strokovnjakov, ki je sposobna reševanja še tako zahtevnih izzivov.

 

 

VIZIJA

Zaradi bogatih izkušenj zaposlenih v podjetju na področju tekstilne industrije, dolge prisotnosti podjetja na slovenskem tržišču in zaradi ugodnih cen in hitre dobave visoko kvalitetnih izdelkov želimo postati vodilni dobavitelj rešitev pri šivanju, krojenju in likanju na področju Adria tržišča.

To bomo dosegli z usmerjenostjo podjetja h kupcem na vseh področjih dela in ohranjanjem njihove zvestobe
ter s postavljanjem standardov kakovosti in inovativnosti pri uvajanju aplikativnih rešitev.

 

 
ZGODOVINA PODJETJA

Leto 1991 / ustanovitev

Družinsko podjetje Štular Zoran s.p. je bilo ustanovljeno leta 1991, ko je Zoran Štular odprl servisno delavnico šivalne tehnike. Svoje bogate izkušnje je v preteklosti nabiral pri vrhunskih tujih in domačih podjetjih.

 

 

Leto 1994 / širitev in nova lokacija

Odpre se specializirana trgovina in servis šivalne tehnike na novi lokaciji. Istega leta se podjetju pridruži starejši sin Miha, ki prevzame vodenje in trženje podjetja. Širok prodajni asortiment in odlična servisna storitev pripeljeta podjetje v enega boljših na področju prodaje šivalnih strojev v Sloveniji.

 

 

Leto 2007 / novi partner JANOME

Podjetje začne z ekskluzivno prodajo šivalnih strojev japonskega proizvajalca Janome za področje Slovenije.

 

 

Leto 2009 / preoblikovanje podjetja in specializacija

Zaradi enkratne tržne priložnosti tesnejšega sodelovanja z vodilnim tujim evropskim podjetjem na področju šivalne tehnike, se odpre novo podjetje, ki razširi svoje poslovanje na področju šivalne, likalne in krojilne tehnike za trge Slovenije, Hrvaške, Črne gore in Bosne in Hercegovine.

 

 

Leto 2010 / širitev

Zaradi odličnih prodajnih rezultatov podjetje pridobi ekskluzivo za Adria trg.

 

 

Leto 2015 / preimenovanje družbe v Štular d.o.o. (Šivalna tehnika)

Podjetje se novembra 2015 preimenuje v Štular d.o.o. in prične tržiti blagovno znamko Šivalna tehnika.

 

 

Leto 2020 / avtomatske krojilne naprave (CNC)

Podjetje prične s prodajo avtomatskih krojilnih naprav za avtomatično izdelavo in razrez krojev za potrebe večjih tekstilnih proizvodnih podjetij.

 

 

Leto 2021 / širitev obsega servisnega kadra

V želji zagotavljanja kakovostne podpore, smo v letu 2021 zaposlili nov servisni kader.