Možnost plačila

 

Način plačila

Ne glede na izbran način plačila artiklov boste račun za nakup artiklov prejeli na vaš e-naslov (v .pdf formatu) takoj po dostavi paketa oziroma v fizični obliki takoj po prevzemu paketa.

 

Na voljo so vam naslednji načini plačila:

 

 

1. PLAČILO OB POVZETJU

KARTICA

Z gotovino lahko plačate ob prevzemu artikla v trgovini Šivalna tehnika v Kranju, kjer je možno plačilo s plačilno oziroma kreditno kartico (MasterCard®, Visa, Visa Electron, BA Maestro, Diners Club).

 

Kartično plačilo ob dostavi je možno:

 

  • Pošta Slovenije - stranka lahko s kartico plača ob prevzemu paketa na Pošti Slovenije. V primeru, da prejme paket na dom, lahko (v večjih mestih) preveri direktno pri pošti, ki ji dostavi paket ali je možno plačili s kartico direktno pri dostavljalcu. Stranka lahko pokliče tudi pomoč za stranke Pošte Slovenije, kjer pridobi te informacije. Tudi v manjših krajih je ta možnost na voljo, svetujemo le, da stranka kontaktira Pošto Slovenije, kjer ji zaupajo podatek, če je možno plačilo s kartico ali le z gotovino.

 

VISA/MASTERCARD PREKO SPLETA

Plačilo opravite s kreditno kartico preko spletnega plačilnega vmesika (preusmeritev na varno plačilo).

Pri spletnem plačilu s kartico vam ni treba plačati dodatnih stroškov. Na spletu lahko plačujete z debetno ali kreditno kartico (MasterCard® in Visa).

V kolikor ob oddaji naročila izberete plačilo s kartico preko spleta, bodite pozorni na vnos podatkov, ter da sledite vsem korakom in zaključite plačilo. Po kliku na gumb ''Oddaj naročilo'' se vam bo odprlo pojavno okno SaferPay plačilnega sistema, kjer je potrebno vnesti podatke kartice.

 

Katere podatke boste morali vnesti?

  • Ime in priimek imetnika kartice
  • Številka kartice (16 mestna št. na sprednji strani kartice, samo številke)
  • CVV koda (zadnje 3 številke na hrbtni strani)
  • Veljavnost (mesec in leto)

 

Po uspešnem vnosu podatkov vas bo preusmerilo na stran banke. Nadaljevanje postopka plačila se razlikuje od ponudnika bančnih storitev oziroma izdajatelja kartice. Varnostno kodo prejmete po različnih kanalih (sms, prenosna naprava,…) V koliko vam varnostna koda ni posredovana se obrnite na svojega ponudnika bančnih storitev ali izdajatelja kartice. Po kliku na gumb "Plačaj" vas preusmeri na stran kamor vpišete kodo, ki jo prejmete v SMS sporočilu od vaše banke.

 

Po uspešnem plačilu je transakcija vidna v vašem izpisku banke.

 

Pri plačilu s kreditno kartico preko spleta nas v primeru preklica naročila ali spremembe načina plačila s strani uporabnika obvestite na info@sivalna-tehnika.si za kreditiranje kartice ali vračila kupnine.

 

Za imetnike plačilnih kartic z odloženim plačilom, je na voljo tudi plačilo na obroke, vendar zgolj v primeru, da imajo omenjeno storitev že urejeno s svojo matično banko. Za več informacij o tovrstnih obročnih plačilih se obrnite na svojo banko.

 

 

2. PREDRAČUN

Z nakazilom na račun podjetja Štular d.o.o. po ponudbi/predračunu, ki jo prejmete na svoj elektronski naslov. Po prejemu plačila po ponudbi/predračunu gre naročilo naprej v proces obdelave. Pri tem načinu plačila se lahko proces dostave podaljša za 1-3 delovne dni oz. za čas prejetja plačila na transakcijski račun podjetja Štular d.o.o.

 

 

3. OBROČNO PLAČILO 

 

LEANPAY - enostavno obročno plačevanje

V spletni trgovini Šivalna tehnika v košarici lahko izberete hitro obročno plačilo, ki ga omogoča Leanpay. 

 

Več o tej storitvi si lahko preberete tukaj.

 

 

 

 

 

DINERS CLUB - s podpisom v prodajalni

Plačilo z Diners club kartico je mogoče opraviti le fizično, v trgovini Šivalna tehnika v Kranju.

Spletno plačilo z Diners kartico trenutno ni mogoče.

 

Naročilo oddate preko spleta in izberete način plačila »Obročno plačilo v prodajalni« . Pri načinu plačila v košarici se nahaja kalkulator z »Informativnem izračunu nakupa na obroke Diners«. Pri vnosu vašega števila obrokov vam bo izpisalo znesek obroka in skupni znesek. Naročilo oddate. Potrdilo naročila dobite avtomatično po oddaji naročila. V roku 1-3 dni vam bomo poslali »Naročilo kupca« s pravilnim izračunom celotnega nakupa, ki ste ga lahko tudi predhodno preverili v informativnem izračunu nakupa na obroke, ki je na voljo v spletni trgovini pri načinu plačila v košarici.

Ob prevzemu v prodajalni opravite plačilo s kartico Diners Club.

 

Z Diners Club kartico lahko plačate do 36 mesecev obrokov.

 

 

 

NLB - fizično s kartico v prodajalni

 

Plačilo z NLB kartico je mogoče opraviti le fizično, v trgovini Šivalna tehnika v Kranju.

Spletno plačilo z NLB kartico trenutno ni mogoče.

 

Naročilo oddate preko spleta in po izbiri načina plačila »Obročno plačilo v prodajalni« . Pri načinu plačila v košarici se nahaja kalkulator z »Informativnem izračunu nakupa na obroke NLB«. Pri vnosu vašega števila obrokov vam bo izpisalo znesek obroka in skupni znesek. Naročilo oddate. Potrdilo naročila dobite avtomatično po oddaji naročila. V roku 1-3 dni vam bomo poslali »Naročilo kupca« s pravilnim izračunom celotnega nakupa, kjer ga lahko tudi predhodno preverite v informativnem izračunu nakupa na obroke, ki je na voljo v spletni trgovini pri načinu plačila v košarici.

Ob prevzemu v prodajalni opravite plačilo s kartico NLB.

 

Z NLB kartico lahko plačate do 36 mesecev obrokov.

 

Pomembno:

 

Preverite ali imate na vaši NLB kartici možnost plačila na obroke. V kolikor nimate lahko to uredite v vaši banki.

Pred prihodom preverite vaš obročni limit na kartici in ali imate možnost obročnega plačila (običajno lahko to preverite pri vašem bančnem skrbniku ali pa v katerokoli trgovini, kjer imajo POS terminal, saj mora POS terminal javiti število obrokov na ekran po vstavitvi kartice.