Obročna plačila z Leanpay

 

Kako kupiti na obroke

 

 

Na Leanpay  lahko s klikom na gumb “Preveri svoj limit” brez obveznosti preverite, ali lahko plačate na obroke z Leanpay!

Leanpay omogoča obročna plačilo državljanom RS, ki so kreditno sposobni in izpolnjujejo vse potrebne pogoje*.

 

 

 

Potem, ko ste se odločili za nakup v naši spletni trgovini, dodali artikle v košarico in prišli do načinov plačila, enostavno kot možnost plačila izberete »Leanpay« in enostavno sledite navodilom v aplikaciji Leanpay.

V Leanpay aplikaciji boste v par korakih izbrali želeno ročnost, preverili pogoje kredita, varno podali svoje podatke in prejeli odgovor o limitu, še preden se odločite za sklenitev pogodbe.

 

 

 

Pri večjih zneskih nakupa boste morda potrebovali svojo kreditno kartico, s katero boste poravnali polog.

Po vaši potrditvi kreditne pogodbe z Leanpay dobite dostop do osebnega portala “Moj Leanpay”, kjer si lahko vedno pogledate status svojih obročnih plačil, informativni limit in drugo.

 

 

Prilagodi nakup svojim željam

Odplačaj čim prej... - ali pa izberi najmanjši mesečni obrok. Izbira je tvoja.

 

Primer informativnega izračuna:

*Izračun je informativen. Leanpay vedno pokaže kupcu natančne stroške plačil (amortizacijski načrt) v postopku, preden se kupec dokončno odloči za obročno plačilo. Stroške odobritve in presoje tveganj poravnate v okviru mesečnega obroka. EOM se lahko spremeni, če se spremenijo določeni podatki, ki so uporabljeni za njen izračun. Datum nakupa in izračuna je 4. 1. 2023

 

 

Leanpay je storitev, ki uporabniku omogoča financiranje plačila blaga ali storitev pri nakupu na Šivalna tehnika z nudenjem namenskih potrošniških kreditov (»plačilo na obroke«).

 

Uporabnik lahko koristi storitev Leanpay za plačevanje blaga ali storitev, pri čemer z Leanpay sklene Kreditno pogodbo, v skladu s katero Leanpay odobri in zagotovi posojilo uporabniku, ter izvede črpanje posojila na način, da Pogodbeniku v celoti poravna znesek plačila za blago ali storitev, naročeno na Šivalna tehnika. Obenem se uporabnik/kreditojemalec z uporabo storitev Leanpay in sklenitvijo Kreditne pogodbe zaveže družbi Leanpay nadomestiti predmetni znesek posojila v izbranem številu obrokov ter plačati za storitev Leanpay v skladu z vsakokratnim veljavnim cenikom storitev.

 

Pogoji so navedeni na spletni strani Leanpay.

 

Leanpay storitve lahko uporabljajo le polnoletni državljani/-ke Republike Slovenije. Kreditno pogodbo lahko sklene le neomejeno poslovno sposobna fizična oseba, ki je dopolnila 18 let starosti, in ima v Republiki Sloveniji stalno prebivališče ter izkaže kreditno sposobnost skladno z ZPotK- 2 in splošnimi pogoji Leanpay.

 

V primeru kreditnih pogodb s študenti je dodatni pogoj za uporabo Leanpay storitev dano soglasje za posredovanje podatkov o prihodkih študenta/ke iz naslova študentskega dela kreditodajalcu s strani študentskega servisa.

 

Za uporabo storitev Leanpay uporabnik nujno potrebuje dostop do mobilnega telefona v izključni uporabi, na katerega z namenom verifikacije prejme vsakokratno Enkratno geslo ter druga važna obvestila za pravilno uporabo storitve Leanpay. Posledično je bistvenega pomena, da so podatki o pripadajoči mobilni številki pravilni, ter da Leanpay nemudoma ažurno obveščate o morebitnih spremembah teh podatkov. Uporabnik/Kreditojemalec je v celoti odgovoren za to, da mobilni telefon v povezavi s storitvijo Leanpay uporablja varno in da dostopa do njega ne dovoli drugim osebam. V primeru posredovanja napačne številke, opustitve dolžnosti skrbi za varnost oziroma opustitve dolžnosti obveščanja ne moremo prevzeti nobenih negativnih posledic uporabe ali zlorabe storitve Leanpay.

V primeru koriščenja promocijskih kod v Košarici, vam kot Način plačila, Obročno plačilo - Leanpay, ni na voljo.

Leanpay ima prosto presojo pri odobritvi storitve Leanpay in si pridržuje pravico, da zahtevo uporabnika za odobritev storitve zavrne brez obrazložitve.

V primeru denarnih vračil Šivalne tehnike oz družbe Štular d.o.o. celotni znesek vrne plačniku (Leanpay).