Hišni sejem

Hišni sejem Šivalne tehnike
 
 
Vabimo vas na predstavitve modernih šivalnih strojev, od osnovnih do ultra modernih, tako hobi kot profesionalnih industrijskih šivalnih strojev, od overlockov, coverlockov do vezilnih, kot tudi likalne ter krojilne tehnike. V teh treh dneh vam bodo na voljo naši tehniki, kjer vam bodo z veseljem pomagali pri vaših vprašanjih, izbiri pravega stroja in testiranju različnih modelov.
V času dogodka smo za vas pripravili posebno ugodne cene iz naše bogate ponudbe.
 

Datum dogodkov:
 
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
ČETRTEK, 20.10. od 9.00 do 18.00 ure
 
PETEK, 21.10. od 9.00 do 18.00 ure
 
SOBOTA, 22.10. vod 9.00 do 12.00 ure
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kraj: Koroška cesta 26, 4000 Kranj
 
 
 
Če imate kakršnekoli vprašanja, bi morda želeli testirati točno določen model šivalnega stroja, likalne naprave ali krojilnega aparata, nam pištite na naš email info@sivalna-tehnika.si  ali nas pokličite na tel.: 04 236 50 30.
Zaradi lažje organizacije dogodka vas prosimo, če vam le ni pretežko, da se pofočkate na našem objavljenem dogodku na Facebu profilu; FB, dogodek.
 
Dogodek je brezplačen. 
 
Vljudno vabljeni.
 
 
 
Dodatki Janome original -20% 
 
Potrebujete specialen dodatek za vaš stroj, posebno tačko za trakove, za izdelovanje robov, tačko za prostoročno šivanje, tačko za šivanje umetnega usnja, originalna vretena, dodatno mizico, mogoče dodaten okvir za vezenje? 
 
 
V času dogodka je mogoče eksluzivno, samo v trgovini Šivalna tehnika Kranj, mogoče kupiti Janome originalne dodatke, ki so na zalogi, z 20% popustom
(popust ne velja na vezilne programe Janome)
 
 
 
 
Brezplačno testiranja vezilnega programa Artistic Digitizer
 
Janome Artistic Digitizer je popolnoma profesionalen program za oblikovanje vezenin, ki je nastal zaradi edinstvenega sodelovanja znamke Janome z Drawstitch Technology.
 
Program Artistic Digitizer lahko namestite tako v operacijski sistem Windows kot v sistem iOS (Mac). Ima 262 vgrajenih pisav. Oblikovanje vezenine poteka na dva načina: ročno (korak za korakom sami določite posamezne elemente vezenine, imate nadzor nad vsakim vbodom igle) ali avtomatsko (program sam pretvori fotografije/risbe/grafike v pripravljeno vezenino). Program Artistic Digitizer, čeprav je nastal v sodelovanju z znamko Janome, ni prilagojen le z vezilnim strojem Janome.
 
V programu so na voljo vezilni stroji in obroči vseh priljubljenih proizvajalcev (Janome, Elna, Necchi, Brother, Pfaff, Hisqvarna-Viking, Singere, Happy, Ricoma, Melco, Emb, Gms, Texi), tako da lahko enostavno oblikujete vezenine za kateri koli stroj za vezenje.


 
 
Kako lahko brezplačno testiram vezilni program Artistic Digitizer?
 
Lastniki vezilnih strojev Janome nam pišite na naš email: info@sivalna-tehnika.si . V zadevo napišite model vezilnega stroja in serijsko številko stroja. Na vaš email naslov vam bomo poslali kodo licence in povezavo do prenosa programa Artistic Digitizer. 
POZOR! Število brezplačnih licenc je omejeno! 
 
 

Pravila akcije

  1. Akcija velja od 20. do vključno 22.oktobra 2022.
  2. Vse cene so z 22% DDV.
  3. Akcijska cene so za vse artikle, ki so na zalogi v Kranju in veljajo do odprodaje zalog.
  4. Akcijske cene veljajo za takojšnje plačilo. Plačilo je možno gotovinsko, po predračunu ali na bančno kartico preko POS terminala trgovini Šivalna tehnika v Kranju. Pri plačilu na obroke se cena spremeni glede na način obročnega plačila. Obroki so možni preko sistema Leanypay, NLB ali Diners. Točen izračun pošljemo kupcu naknadno pred nakupom.
  5. Prevzem je možen v času obratovalnega časa trgovine Šivalna tehnika.
 
Nazaj na seznam objav