LASTNI SERVIS

V našem servisu popravljamo šivalne stroje, overlock stroje, vezilne stroje že od leta 1989. Na tem podro?ju smo strokovnjaki. Naši mehaniki so ljudje z več kot 30 leti izkušenj.

Veliko večino napak lahko rešimo učinkovito in uspešno. Zato večino strojev po nekaj dneh popravimo in zopet delajo tako kot v najboljših letih. Včasih se mora počakati dlje na popravilo, na primer, ko moramo naročiti rezervne dele, ki jih nimamo na zalogi. O takšnih situacijah vas bomo redno obveščali. Lahko ste prepričani, da nobeden od naših mehanikov ne bo poskušal popraviti stroja, če se izkaže, da je neuporabno odpraviti težavo, ker stroški rezervnih delov in storitev presegajo vrednost vašega stroja. V takem primeru vam z veseljem lahko svetujemo, kateri novi šivalni stroj izbrati in kupiti - glede na vaše izkušnje pri šivanju in pričakovanja šivalnega stroja.

Popravljamo šivalne stroje znamk:

JANOME
PFAFF
TEXI
BAGAT
SINGER
TOYOTA
HUSQVARNA
BROTHER
SIRUBA
DURKOPP ADLER
ZOJE
JUKI

Lahko popravimo tudi šivalni stroj druge znamke vendar nas predhodno kontaktirajte.Kam pripeljem šivalni stroj v popravilo?

Gospodinjske šivalne stroje popravljamo v našem servisu na Koroški cesti 26 v Kranju. Dostavite nam ga lahko vsak dan med tednom, razen sobote od 8.00 do 17.00.


Kaj se prinese poleg šivalnega stroja?

Poleg vsakega šivalnega stroja potrebujemo samo še električno pedalo s kablom. Ostalega pribora ne sprejemamo v naš servis (tačke, vretena, pripomočke, igle, itd.) če imate težavo s točno določenim blagom, recimo spuščanje vbodov, nepravilna napetost, itd. nam prinesite še material oz. tkanino, na kateri je težava in sukanec s katerim šivate.


Kakšen je rok popravila?

Običajni rok popravila oz servisa je približno 3-5 delovnih dni. Po našem popravilu pošljemo SMS sporočilo o strošku popravila.


Kakšna je cena popravila?

Servisna ura je 30,00 EUR z DDV. Osnovna nastavitev stroja s čiščenjem in mazanjem je običajno opravljena v 1 servisni uri.

V kolikor je znesek popravila višji od 60,00 EUR, stranko telefonsko obvestimo in se pogovorimo o nadaljevanju popravila. V kolikor se stranka ne odloči za popravilo zaradi previsokega stroška oziroma nedobavljivosti rezervnih delov, je potrebno plačati pregled šivalnega stroja v višini 15,00 EUR.

Pregled šivalnega stroja stane 15,00 EUR (1/2 servisne ure).