SERVIS OD VRAT DO VRAT ZA PRENOSNE ŠIVALNE STROJE

Pri Šivalni tehniki nudimo ekskluzivne pogoje za garancijsko storitev.
V primeru okvare šivalnega stroja v garancijskem roku in izpolnjevanja pogojev za storitev »Od vrat do vrat«, preprosto pokličite na: 04/236-50-30 ali pa pišite na: info@sivalna-tehnika.si. 

 

Nič več skrbi! Stroj bomo brezplačno prevzeli na vašem naslovu, ga brezplačno popravili in nato v najkrajšem možnem času vrnili nazaj na vaš naslov.

 

 
Pogoji za koriščenje storitve "Od vrat do vrat":

 

- stroj oz naprava mora biti kupljena preko trgovine Šivalna tehnika
- stroj oz naprava mora biti v celoti poslana v originalni škatli z originalno notranjo oblogo, kar omogoča varno dostavo stroja oz naprave v naš servis
- stroj oz naprava mora biti poslana s popolno opremo za naše testiranje (pedal s kablom, priključni kabel, okvir za vezenje pri vezilnem stroju).
- priložite opis napake 
- priložite garancijski list
- priložite vašo kontaktno telefonsko številko oz email naslov za nemoteno komuniciranje
- dogovorili se bomo o točnem času in naslovu za prevzem stroja

 

Prosimo vas, da shranite originalno škatlo in jo uporabite za pošiljanje na servis, da se izognete nevšečnostim, kot so poškodbe stroja oz lom, ker bi bil neustrezno zapakirano za transport.
 


Postopek popravila v garancijskem roku v načinu "Od vrat do vrat":


V primeru okvare šivalnega stroja v garancijskem roku, pripravite garancijski list z vsemi potrebnimi podatki in prijavite vrsto napake na telefonsko številko 04/236-50-30 ali na naš email. 

 

Pomembno:

V večini primerov gre običajno za manjšo napako, kot je poškodovana igla, napačna napeljava, napačna nastavitev, itd. in v tem primeru lahko naši tehniki pomagajo tudi telefonsko in s tem lahko pomagamo na daljavo brez nepotrebnega pošiljanja stroja.

- po prevzemu stroja oz naprave bomo v najkrajšem času pričeli z odpravljanjem napake in po opravljeni storitvi vas obvestimo  

- v primeru, da napaka na stroju oz napravi ne šteje za garancijo, boste o tem obveščeni in tudi o strošku popravila izven garancije, vključno z dostavo nazaj na vaš naslov. Če se iz kakršnega koli razloga ne bi strinjali s stroškom popravila, vam bomo stroj vrnili nazaj na vaše stroške.

 

 

 

SERVIS OD VRAT DO VRAT ZA INDUSTRIJSKE ŠIVALNE STROJE

Pri Šivalni tehniki nudimo ekskluzivne pogoje za garancijsko storitev. V primeru okvare šivalnega stroja v garancijskem roku nas preprosto pokličite na: 04/236-50-30 ali pa pišite na: servis@sivalna-tehnika.si in naši serviservi se bodo oglasili v najkrajšem možnem času na vašem naslovu in popravili vaš šivalni stroj.