TEXI LINIJA PROFI STROJEV

 

TEXI profesionalna linija šivalnih strojev je namenjena visoki produktivnosti, kvalitetni izdelavi in izboljšanju delovnega pocesa. Med najpopularnješe šivalne stroje se uvrščajo 1-igelni hitrošivalni stroji z avtomatiko in 2-igelni, 4-nitni industrijski overlock stroji. Posebnost vseh strojev je, da imajo 2 letno garancijo, sestavljeni so iz najboljših komponent, miza stroja je iz brezovega vezanega lesa, kar preprečuje vibracije pri šivanju, izgled je lepši, miza ima zelo dolgo življenjsko dobo, les se ne trši, metalno ogrodje je od nemškega proizvajalca Kessler, ki velja za enega najboljših stojal na tržišču.   

 

 

 

TEXI TRONIC 3 NEO PREMIUM EX

 

 

Model TEXI TRONIC 3 NEO PREMIUM EX je 1-igelni šivalni stroj z navadnim transportom namenjen za šivanje lahkih in srednje debelih materialov, opremljen s samodejnim odrezom sukanca, pozicijo igle, z energijski varčnim AC servo motorjem, krmilno enoto in integrirano glavo stroja. 

Zahvaljujoč integraciji vseh elementov stroj deluje tiho in brez neželenih tresljajev. Servo motor AC prihrani do 70 % energije v primerjavi z običajnim elektronskim motorjem ali motorjem s sklopko.

Vse tačke in aparati so opcijski in so standardni, kar pomeni, da ustrezajo vsem šivalnim strojem TEXI Tronic. Vsi šivalni stroji serije Tronic 3 in Tronic 6 so opremljeni z brezplačnimi tačkami VARIO 8.

 

TEXI VARIO 8

Set pripomočkov za kvalitetnejše in lažje šivanje za vse enoigelne stroje z igelnim transportom. Set vključuje:

1. SMG - magnetno vodilo
2. CR10N 1,0MM - dvostopenjska gibljiva tačka 1,0 mm - desna
3. RF10 1,0MM - PTFE dvostopenjska gibljiva tačka 1,0 mm - desna
4. T35 - PTFE tačka za šivanje usnja
5. P25 - tačka za robljenje 1/8 " = 3.2 mm
6. P36LN - tačka za zadrge, leva
7. P723 - tačka z levim in desnim nastavljivim vodilom
8. DMTS- šivilski meter dolžine 150 cm, širina 19 mm (narejeno v Nemčiji).

 

 

 

TEXI TRONIC 6 NEO PREMIUM EX

 

Nova linija, nov dizajn. Še učinkovitejši kot vsi njegovi predhodniki. Sedaj z brezplačnim setom TEXI VARIO 8. 

Industrijski šivalni stroj ima vgrajen energijsko varčni servo motor z močjo 550W in direktnim prenosom. Tako bo šivanje prehodov, 12 plasti jeansa mala malica. Uporabniško je stroj enostaven, saj se vse nastavitve lahko nastavljajo kar preko visokoresolucijskega ekrana.

Šivalni stroj Tronic 6 NEO je mehatroničen, najmodernejši hitrošivalni enoigelni stroj na tržišču. Posebnost tega industrijskega šivalnega stroja je, da je izredno tih ne samo pri delovanju temveč tudi pri samodejnem odrezu sukanca in pri samodejnem dvigu šivalne tačke. Samodejni dvig šivalne tačke je izredno "mehak". Šivalni stroj ima oznako "DRY", kar pomeni, da iam zaprt sistem mazanja z oljem in ne obstaja možnost pojava oljnega madeža na blagu. Šivalni stroj ima tudi senzor za nivo olja v šivalnem stroju in v primeru pomanjkanja olja bo opozoril z opozorilnim signalom na ekranu.

 

 

 

TEXI QUATTRO 24 N PREMIUM EX

 

2-igelni, 4-nitni industrijski overlock s servo motorjem 220V - Mehatronik, vse v enem.

2-igelni / 4-nitni overlock šivalni stroj za lahke in srednje debele materiale, opremljen z energijsko varčnim AC servo motorjem vgrajenim v glavo stroja in s avtomatsko pozicijo igle (zgoraj - spodaj). Opcija mehatronik ponuja vse v enem (integrirani servo motor, stikalo in kontrolna enota v glavi overlock stroja). AC servo motor privarčuje do 70% energije v primerjavi z običajnimi elektrionskimi motorji ali motorji s sklopko. Zagotavlja tiho delovanje brez odvečnih vibracij. Standardno opremljen z LED svetilko za osvetlitev delovne površine.

Ta 4-nitni overlock lahko izdeluje 4-nitni overlock sestavljalni šiv, 3-nitni široki robilni šiv in 3-nitni ozki robilni šiv.

NOVO-pri nakupu opcijskega seta za šivanje volancev, lahko izdelujete tudi profesionalni tanki, okrasni rolirani rob (volanci).

 

 

 

Nazaj na seznam objav