JANOME JUNO E1015 PINK

1077600

Univerzalen mehanski šivalni stroj z rokavnikom, 15 programov vključno z overlock šivom, 4-stopenjsko gumbnico, cik cakom, itd.

 

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh 199,00 € 

Cena z ddv
199,00 €
NA ZALOGI Dostava 1-3 dni

Praktičen in enostaven šivalni stroj japonskega proizvajalca JANOME je idealen za enostavno šivanje, za vse tiste, ki se prvič podajate v svet šivanja. Šivalni stroj je kovinske notranje izdelave s kovinskimi notranjimi deli. Je izredno enostaven za uporabo in dovolj močan za šivanje debelejših materialov kot so jeans, umetno usnje, ... ima zelo dobro napetost šivalnega sukanca tako, da je šiv popoln. Ima 15 šivalnih programov, kot je overlock šiv, slepi šiv, dekorativni šivi, cik cak, elastični vbodi, robilni šiv za jersey. Tudi izdelava gumbnic je izredno enostavna.

Regualcija dolžine šivov (max 4 mm), regulacija širine šivov (max 5 mm), kovinsko ogrodje, zatrjevanje, nož za odrez sukanca. "Snap on" sistem za enostavno menjavo tačke. Rokavnik za okrogle dele (rokava, hlače, itd).

Zelo popularen stroj za popolne začetnike. Enostaven, močan in praktičen z vsemi osnovnimi programi za šivanje.

Standardna oprema šivalnega stroja vključuje vse tačke, ki so potrebne za uporabo ponujenih šivov (njihov podroben seznam najdete v spodnjem opisu), kot tudi nekaj najpomembnejših šivalnih pripomočkov, kot so igle, vretena in paralica, itd.. 

 

To pa še ni vse, saj lahko dokupite veliko uporabnih tačk za stroj Juno E1015 (npr. overlock tačka, za šivanje skrite zadrge, tačka za vezanje, tačka za nabiranje) in veliko praktičnih dodatkov (tudi dodatno mizico za povečanje delovnega prostora), ki bodo razvijete svoje šiviljske sposobnosti in bo šivanje postalo lažje in prijetnejše. Celoten seznam razpoložljivih tačk in dodatkov, ki ustrezajo temu modelu stroja, lahko najdete v zavihku - izberite ustrezne dodatke.

 

Šivalni stroj Juno by Janome E1015 je primer popolne kakovosti znamke Janome. Trdna konstrukcija in trpežne komponente zagotavljajo dolgo in brezhibno delovanje, kar potrjujejo številna mnenja zadovoljnih uporabnikov. Je odlična izbira za začetnike in ljudi, ki iščejo preprost, zanesljiv šivalni stroj, ki bo služil več let.

 

 

Glavne funkcije:

- 15 šivalnih programov

- največja širina vboda: 5 mm

- največja dolžina vboda: 4 mm

- 4-stopenjska izdelava gumbnice

- največja hitrost: 800 vbod/min

- možnost šivanja z dvojno iglo

- nastavitev napetosti sukanca

- LED osvetlitev delovnega polja

- ekstra dvig višine šivalne tačke

- vgrajeni navijalec sukanca

- avtomatični vklop za navijanje sukanca na vreteno

- rokavnik

- predal za pribor 

Pripadajoča oprema:

- univerzalna tačka za ravni šiv in cik cak
- tačka za šivanje zadrg
- tačka za gumbnico
- tačka za slepi šiv

- Plošča za deaktivacijo transportnih zobcev (možnost prostoročnega šivanja ali šivanja gumbov; kot opcija)
- nožek za paranje oziroma prerez gumbnice
- vretena
- šivalne igle
- električno pedalo s kablom

 

/ 5

Kaj misliš ti?

Vpišite naslov.
Vpišite komentar.
Oceni izdelek:
Pridržujemo si pravico neobjave zlonamernih in žaljivih mnenj.