Kolektivni dopust: 26. 7. - 4. 8. 2024

-10%

JANOME SKYLINE S5

1043799
Servis od vrat do vrat
Preberi več
5 let garancije
Preberi več
Garancija nizke cene
Preberi več

Hit med šivalni stroji, 496 programov, 21 cm razdalje med iglo in vratom stroja.

 

 

 

 

 

 

 

Cena z ddv
1.124,10 €1.249,00 €
ali 24 x 57,25 € (leanpay)
Cena v zadnjih 30 dneh

Plačilo na obroke z Diners kartico
je možno le v trgovini Šivalna tehnika v Kranju!

Informativni izračun nakupa na obroke


Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay. Informativni izračun ne vključuje stroškov ocene tveganja.

Več informacij | Preveri svoj limit

Plačilo na obroke z NLB karticami (MasterCard, Karanta, Maestro)
je možno le v trgovini Šivalna tehnika v Kranju!

Informativni izračun nakupa na obroke

NA ZALOGI Dostava 1-3 dni

Japonski koncern šivalnih strojev Janome je predstavil revolucionarno noviteto med šivalni stroji. Od nekdaj je bilo premalo delovne površine med šivalno iglo in vratom stroja. S serijo Skyline se je delovna površina povečala za 1/3. Še bolj ergonomski, še večji in še zmogljivejši med vsemi je Skyline S5 je odličen šivalni stroj za uresničitev vašega vsakega projekta. Namenjen je vsem, ki ljubijo enostavnost, udobje in zanesljivost.

S svojim superiornim transporterjem (SFS+) za podajanje blaga je Skyline S5 dokazal, da je kos vsaki nalogi. SFS+ transporter zagotavlja brezskrbno šivanje vseh vrst materialov, pa naj bo to svila, bomabaž, jersey, jeans ali več plasti umetnega usnja. Spodnji transporter ima celo 7 transporterjev, kar zagotavlja moč, stabilnost in zanesljivost.

Opremljen je z velikim LCD zaslonom na dotik, ki vas sproti obvešča o izbiri programov in vam priporoča primerno tačko za izbrani šiv. Uporaba tega šivalnega stroja je izredno enostavna, saj omogoča enostavno izbiro željenega programa. Veliko hobi uporabnikov ne šiva ravno vsak dan in zato elektronski šivalni stroj ponuja pomoč pri izbiri šivalnih programov, pri samodejnih nastavitvah dolžine, širine vbodov, ... Šivalni stroj je izredno tih, z minimalnimi vibracijami tudi pri maksimalni obremenitvi.

"Močan, ustvarjalen stroj - za prave ljubitelje šivanja."

SFS+ transporter

SFS+ transporter (Superior Feed System) je sodoben, izboljšan sistem podajanja materiala pod šivalno tačko. 7-točkovni transportni sistem zagotavlja moč in enakomeren pomik blaga, pletiva, elastičnega materiala, svile, jeansa ali umetnega usnja.

Drsnik za regulacijo hitrosti šivalnega stroja

Elektronski šivalni stroji, kjub temu, da pritisnite stopalko do konca, začnejo šivati počasi potem pa zelo hitro preidejo v maksimalno hitrost, kar vam omogoča lažji nadzor nad šivanjem.

Dvojna igla

Šivalni stroj ima možnost šivanja z dvojno iglo.

Samodejno zatrjevanje šivov

Šivalni stroj ima samodejno zatrjevanje ravnih šivov na začetku in na koncu šiva.

Velika delovna površina

Janome Skyline S5 je večji kot običajni elektronski šivalni stroj - ima kar 21 cm razdalje med iglo in vratom stroja. To vam omogoča lažje šivanje večjih elementov, kot so npr. zavese.

Pozicija šivalne igle (gor/dol)

Pozicija igla (gor/dol) ali tako imenovani "pivot" je funkcija, ki omogoča, da se bo igla med šivanjem vedno ustavila v blagu. Pri tem boste enostavno obračali blago (šivanje aplikacij, kotov, okroglin, itd.).

Velika izbira programov

Pregledno izbiranje med 496. programi šivanja, ki vsebujejo ravne, dekoracijske in overlock šive, šivanje abecede in številk, avtomatično šivanje gumbnic in še mnogo drugega.

Ultra svetla LED osvetlitev

Šivalni stroj ima najnovejšo Ultra širokokotno LED osvetlitev, ki poskrbi za odlično osvetljenost delovne površine šivanja brez senc in prekomernega segrevanja stroja.

Kolenski dvig šivalne tačke

Dvig šivalne tačke opravite enostavno s premikom vaše desne noge v stran, da so pri šivanju vaše roke proste. Dvig tačke je poljuben - lahko je minimalni pri šivanju robov, lahko maksimalni pri šivanju debelejših tkanin. Nepogrešljiv je tudi pri šivanju aplikacij.

Funkcija zatrjevanja enega vboda

Zelo uporabna funkcija pri zatrjevanju cik-caka, dekorativnih vzorcev, aplikacij, overlocka, prišivanje gumba, ... povsod, kjer potrebujete neopazno zaključiti šiv.

Avtomatičen odrez sukanca

Stroj bo ob zaključku samostojno dvignil šivalno iglo in odrezal sukanec. Sukanec bo odrezan natančno, odrezan je spodaj in ne bo viden na vašem materialu. Stroj odreže sukanec v dolžini, da brez težav lahko nadaljujete s šivanjem, ne da bi ga potegnilo ven iz šivalne igle. Janome šivalni stroji imajo dvojni odrez sukanca, enako kot profesionalni konfekcijski šivalni stroji.

Rokavnik s praktičnim predalom za pribor

Šivalni stroj ima praktičen rokavnik za enostavno šivanje okroglih elementov, kot so hlače, rokava, skratka deli, ki so težje dostopni. V predalu pa je varno shranjen bogat pripadajoči pribor.

Enostavna uporaba

Želite izbrati overlock šiv, pa ne veste kako? Z enim samim pritiskom izberete program, kjer je narisan overlock. Na ekranu se izpiše katero šivalno tačko je potrebno izbrati (na primer tačko "C"), dolžino in širino vboda šivalni stroj izbere samodejno (lahko pa izberete sami) in pričnete s šivanjem overlocka. Tako enostavno je tudi z ostalimi šivalnimi programi pa naj bo to aplikacijski šiv, elastičen cik-cak, dekoracija, itd.

Samodejno vdevanje sukanca v šivalno iglo

Z enostavnim gibom se s pomočjo pripomočka za vdevanje sukanec vdane v šivalno iglo popolnoma samodejno.

Samodejna izdelava gumbnic (11 različnih)

Izdelava gumbnice je avtomatična - šivalni stroj na podlagi vašega gumba samodejno izdela gumbnico. Izdelava je profesionalna, saj se gumbnica najprej utrdi (da se ne zvija-tako, da je lepa na blagu), potem zašije in na koncu zatrdi, da se ne para. Šivalni stroj ima več različnih vrst gumbnic, saj se ene uporabljajo za jersey, druge za bombaž, svilo, tretje so dekorativne (očesne) za jakne, jeans, itd.

Regulacija pritiska šivalne tačke

Stroj ima 6 stopenjsko regulacijo pritiska šivalne tačke, kar omogoča enostavno šivanje jerseya brez nabiranja tkanine. Regulacija pritiska šivalne tačke omogoča tudi enostavno prišivanje aplikacij, zelo je v pomoč pri okroglinah, saj bo tačka "mehka" in boste brez problema vijugali po še tako zapleteni aplikaciji.

Prenosni kovček

Prenosni kovček iz trde trpežne tkanine zagotavlja varno shranjevanje in prenašanje šivalnega stroja.

O znamki

Janome je japonski proizvajalec šivalnih strojev s 100 letno tradicijo. Trenutno je v svetu šivanja vodilni in največji proizvajalec šivalnih strojev saj se lahko pohvali že z 70 milijoni proizvedenih strojev. Danes Janome niso samo šivalni stroji, temveč tudi vrhunski overlock, robilni in vezilni stroji ter tehnološko napredni roboti, ki se uporabljajo v industrijski proizvodnji. Janome izkoristi tam pridobljene izkušnje za ustvarjanje najkakovostnejšega šivalnega stroja.

Glavne funkcije:

- 496 vgrajenih šivov (vključno ravni šiv, pokrivni šiv, elastični šiv, saten šiv, overlock šiv, cikcak šiv, gumbnice, abeceda,...)
- 11 gumbnic
- 4 vgrajene abecede in monogrami velikosti 9 mm
- gladka regulacija širina šiva (do 9 mm)
- gladka regulacija dolžine šiva (do 5 mm)
- površina med iglo in vratom stroja - 21 cm
- največja hitrost šivanja: 1000 v.n.m.
- avtomatski odrez sukanca (z možnostjo samodejnega odreza ob koncu zadnjega šiva ali sekcije)
- možnost menjave vbdodne plošče brez uporabe izvijača (samo s pritiskom na gumb)
- LCD zaslon z osvetljenim ozadjem vam prikazuje vrsto podatkov o šivih in ustrezni izbiri tačk
- nastavljiva hitrost šivanja
- START/STOP gumb
- samodejno zatrjevanja
- avtomatsko vdenjevalo sukanca
- rokavnik - 20 cm
- 6 LED svetilk za osvetlitev delovne površine
- regulacija pritiska šivalne tačke
- avtomatsko programiranje šivanja npr.: zaporedje šivov, ustvarjanje monogramov ...
- zrcaljenje šivov
- vzvratno šivanje
- možnost uporabe kolenskega dviga tačke
- spust transportnih zobcev
- snap-on tačka SYSTEM MATIC
- polkrožni lovilec


Pripadajoča oprema:

- standard tačka
- tačka za robljenje
- tačka za zadrge
- tačka za gumbnice
- tačka za aplikacije in dekorativno šivanje
- tačka za slepi šiv
- overlock tačka
- tačka za vrvice 1/4" (6 mm)
- tačka za quiltanje
- tačka z zgornjim transportom
- tačka za šivanje gumbov
- dodatna ploščica za fiksiranje blaga ob šivanju gumbnic
- vodilo za šivanje po robu
- 5 vreten
- nožek za paranje (gumbnic)
- izvijač
- dodatno stojalo sukanca
- varnostno držalo za vretena (veliko in malo)
- kolenski dvig tačke
- prevleka za stroj
- DVD navodila



Opomba glede debeline sukanca:
 šivalni stroj lahko uporablja najdebelejši sukanec v debelini #80. Običajno se v tekstilu uporablja tanjši sukanec debeline #120 (bombaž, jersey, svila), delovna oblačila sukanec #100 in dekorativni šivi za jeans, umetno usnje v debelini #80.

 

202137009 JANOME
1044361
Tačka z zgornjim transportom
Cena z ddv
33,50 €
202144009 JANOME
1040740
Tačka za skrite zadrge
Cena z ddv
15,50 €
130/705 H-S VDS 90 STRETCH
407721
Specialne šivalne igle nemškega proizvajalca SCHMETZ za šivanje pletiv (jersey). Debelina 90, pakirano 5 kos. Namen: šivanje debelejših elastičnih materialov, aplikacij
Cena z ddv
3,80 €
202096005 JANOME
1039693
Tačka za nabiranje
Cena z ddv
10,00 €
202098007 JANOME
1039695
Tačka za všivanje biserov in perl
Cena z ddv
9,50 €
202093002 JANOME
1039713
Tačka za dekoracijo (piping)
Cena z ddv
14,00 €
200277062 JANOME
1036090

Lična škatlica Janome s 25 kos original vreten (roza barva). Vretena so namenjena za vse šivalne stroje Janome in tudi ostale, Brother, Elna, Toyota, itd.

Cena z ddv
15,50 €
859814001 JANOME
1040808
Tačka za sestavljanje 1/4" (6mm)
Cena z ddv
10,00 €
859807001 JANOME
1040807
Tačka za slepi šiv
Cena z ddv
5,00 €
202087003 JANOME
1039687
Tačka s sredinskim vodilom
Cena z ddv
11,50 €
SET ZA VZDRŽEVANJE STROJEV
1061815
Komplet za čiščenje vsakega šivalnega stroja po vsaki uporabi stroja. V kompletu olje za mazanje, zrak v spreju za čiščenje in univerzalna krtača za čiščenje.
Cena z ddv
9,90 €
859811008 JANOME
1040804
Tačka za šivanje gumbov za večino gospodinjskih šivalnih strojev s horizontalnim rotacijskim lovilcem in širino šiva 9 mm
Cena z ddv
8,00 €
202091000 JANOME
1039712
PTFE tačka za umetnjo usnje
Cena z ddv
17,00 €
200122005 JANOME
1026823

Originalna vretena Janome (10 kos) namenjeno vsem šivalnim strojem Janome in tudi ostalim, Brother, Toyota, Elna, itd.

Cena z ddv
10,00 €
202088004 JANOME
1039689
Tačka za všivanje vrvic
Cena z ddv
11,50 €
202099008 JANOME
1039696
Paspulirna tačka
Cena z ddv
31,00 €
859813000 JANOME
1047743
Prozorna tačka F2, odprta za vse stroje Janome s širino 9 mm, (Skyline S5, S7, S9, Memory Craft 8900, 9900)
Cena z ddv
10,00 €
202084000 JANOME
1039684
Tačka za vzporedno šivanje dekoracijskih vbodov
Cena z ddv
12,00 €
202083009 JANOME
1039683
Tačka za ravni šiv
Cena z ddv
10,50 €
202135007 JANOME
1044513

Naprava za krožno šivanje od 8-26 cm. Primerno za šivalne stroje Janome Skyline S5, S7, MC9900, MC8900, MC8200, MC15000

Cena z ddv
42,00 €
QUILTING FRAME
1033970
Okvir za quilting, nastavljiva dolžina od 2 do 3 metre. Vsestranski, lahkek, enostaven za shranjevanje okvirjev, namenjen za delo z gospodinjskimi stroji.
Cena z ddv
1.638,00 €
865803006 JANOME
1060605
Profesionalna tačka za izdelavo ravnega šiva. Idealna za okrogline, robove, itd. Namenjena strojem: Janome Skyline S5, S7, S9, Memory Craft 8200, 8900, 9400
Cena z ddv
12,07 €
859430009 JANOME
1040739
Dodatno stojalo za 5 sukancev za šivalne stroje MC9900, Skyline S5 in S3, MC500E. Idealno za šivanje z večimi barvami, večjimi navitji sukancev, itd.
Cena z ddv
68,59 €
859810007 JANOME
1040806
Tačka za overlock šiv
Cena z ddv
10,00 €
202085001 JANOME
1039685
Tačka za šivanje okrasnih vrvic
Cena z ddv
9,00 €
859839002 JANOME
1040811
Tačka za quilting
Cena z ddv
10,00 €
202090009 JANOME
1039711
Tačka za všivanje bleščic
Cena z ddv
12,00 €
861401215 JANOME
1045061
Podaljšana miza 50 x 30,5 cm za šivalne stroje Janome Sykline S3, S5, S7 in S9. Mizica je iz kompaktne plastike, opremljena z metrično skalo in colsko skalo. Povečajte si svoj delovni prostor.
Cena z ddv
97,63 €
130/705 H-S VMS 75 STRETCH
139252
Specialne šivalne igle nemškega proizvajalca SCHMETZ za šivanje pletiv (jersey). Debelina 75, pakirano 5 kos. Namen: šivanje tankih elastičnih materialov
Cena z ddv
3,80 €
202080006 JANOME
1039681
Tačka za robljenje 6 mm
Cena z ddv
21,00 €
130/705 H VCS 80 UNIVERSAL
407683
Univerzalne šivalne igle nemškega proizvajalca SCHMETZ. Debelina 80, pakirano 5 kos. Namen: šivanje tanših materialov
Cena z ddv
2,00 €
859804008 JANOME
1040809
Tačka za robljenje na 3 mm
Cena z ddv
10,00 €
859806011 JANOME
1041638
Aplikacijska prozorna tačka F za šivanje dekoracij, obšivanje aplikacij, itd.
Cena z ddv
11,50 €
202086002 JANOME
1039686
Aplikacijska tačka
Cena z ddv
11,50 €
202089005 JANOME
1039710
Tačka za quilting z vodilom
Cena z ddv
25,00 €
202095004 JANOME
1039692
Naprava za nabiranje
Cena z ddv
77,00 €

0 / 5

Kaj misliš ti?

Vpišite naslov.
Vpišite komentar.
Oceni izdelek:
Pridržujemo si pravico neobjave zlonamernih in žaljivih mnenj.