TEXI TRECCIA C MATIC PREMIUM EX

1041619
2 leti garancije
Preberi več
Servis od vrat do vrat
Preberi več
3-igelni, rokavni stolpičasti cilindrični stroj za pokrivni šiv (interlock) s petimi sukanci, elektromagnetni avtomatski odrez sukanca, avtomatske funkcije (dvig tačke in pozicija igle). Komplet z mizo, ogrodjem in vgrajenim AC servo 220V motorjem. 2 leti garancije.
Cena z ddv
2.690,00 €
NI ZALOGE
TEXI TRECCIA C MATIC PREMIUM

 

3-igelni, rokavni stolpičasti cilindrični stroj za pokrivni šiv (interlock) s petimi sukanci, elektromagnetni avtomatski odrez sukanca, avtomatske funkcije (dvig tačke in pozicija igle) in energijsko varčno LED svetilko za osvetlitev delovne površine. Serijsko opremljen s 5,6 mm igelno osjo. Vsebuje dodatno igelno os 6,4 mm (tačka, vbodna plošča, ...). V glavo stroja je vgrajen energijsko varčen servo motor 220-240V.

PREMIUM stojalo in delovna površina


Stojalo Premium silver - jekleno, stabilno in univerzalno stojalo z nastavitvijo višine. Prašno barvano v srebrni barvi RAL 9006. Narejeno v Nemčiji.

Miza TSM Premium - specialna miza za industrijske šivalne stroje izdelana iz brezovega lesa, odporna proti vlagi (30 vezanih plošč), ki uspešno zaduši vibracije delovnega stroja. PREMIUM miza za šivalne stroje je prevlečena s posebnim laminatom, ki je odporen proti udarcem, odrgninam in trščenju. Stranice mize so zaščitene z ABS trakovi, ki ščitijo pred udarci. Ne vsebuje škodljivih snovi.

Tih, varčen in zanesljiv

Zahvaljujoč integraciji vseh najpomembnejših elementov v glavo stroja, industrijski šivalni stroj deluje mirno in brez odvečnih vibracij. AC Servo motor je enofazni motor (220V), ki privarčuje do 70% električne energije v primerjavi z standarnimi električnimi motorji ali motorji s sklopko.

Šiv

Robilni šiv.

Priklop in servis

Vse industrijske šivalne stroje sestavimo, pregledamo in testiramo. Le tako lahko zagotovimo njihovo brezhibno delovanje.

Glavne funkcije:

- za šivanje lahkih in srednje debelih materialov
- diferencialni navadni transport
- avtomatski elektromagnetni odrez zgornjega in spodnjega sukanca (ob šivanju brez zgornje pokrivne naprave, možnost inštaliranja čistilca niti)
- dvig tačke in pozicija igle
- zgornji in spodnji polagalni dekoracijski šiv (možnost izklopa zgornjega polagalca)
- set z dvema razilčnima igelnima osema: 5,6 mm in 6,4 mm
- vgrajen energijsko varčen AC servo 550 W motor
- napetosti 220 – 240 V
- vodilo za pokrivanje čez overlock šive
- nastavljivo vodilo za robljenje
- dva adapterja za povečanje obsega cilindra (standardni obseg 28 cm, z malim adapterjem 31 cm, z velikim adapterjem 36 cm)
- največja hitrost šivanja 6000 v.n.m.
- energijsko varčna LED svetilka
- centralni mazalni sistem
- sistem igel: UY 128 GAS

 

Tehnične specifikacije:

Vrsta mize z rokavnikom
Aplikacije robilnih strojev unverzalne
Avtomatska pozicija igle da
Avtomatski odrez sukanca da
Avtomatski dvig tačke da
Igelna os 5,6 mm, 6,4 mm
Motor je vgrajen v glavo da
Višina dviga tačke 6 mm
Najvišja hitrost šivanja 6000 v.n.m.
Sistem igel UY 128 GAS
Garancija 12 mesecev
Sestava komplet

 


 

Po celotni Sloveniji nudimo dostavo, priklop industrijskih strojev na delovno mesto in šolanje na šivalni stroj za enostavno in brezskrbno uporabo.
Po prejetem plačilu predračuna naši tehniki stroj sestavijo in ga predhodno testirajo. Pred dostavo vas kontaktiramo, da se domenimo za točen datum in uro dostave. V kolikor stroja ni na zalogi, vas o tem predhodno obvestimo. Dostava se izvaja od ponedeljka do petka, običajno med 9. in 14. uro.
Cena storitve "DOSTAVA, PRIKLOP in ŠOLANJE" je 50 EUR.

 

 

 

/ 5

Kaj misliš ti?

Vpišite naslov.
Vpišite komentar.
Oceni izdelek:
Pridržujemo si pravico neobjave zlonamernih in žaljivih mnenj.