Kolektivni dopust: 26. 7. - 4. 8. 2024

ZOJE ZJ0303L-3-BD SET

1048356
Servis od vrat do vrat
Preberi več
1 leto garancije
Preberi več
1-igelni industrijski šivalni stroj za šivanje usnja, dvojni transport, daljša glava stroja, brez odreza sukanca, kolenski dvig šivalne tačke, komplet s Premium mizo in kovinskim nastavljivim stojalom.
Cena z ddv
920,00 €
ali 24 x 42,17 € (leanpay)
Cena v zadnjih 30 dneh

Plačilo na obroke z NLB karticami (MasterCard, Karanta, Maestro)
je možno le v trgovini Šivalna tehnika v Kranju!

Informativni izračun nakupa na obroke


Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay. Informativni izračun ne vključuje stroškov ocene tveganja.

Več informacij | Preveri svoj limit

Plačilo na obroke z Diners kartico
je možno le v trgovini Šivalna tehnika v Kranju!

Informativni izračun nakupa na obroke

NI ZALOGE
ZOJE ZJ0303L-3-D4 SET

 

1-igelni industrijski šivalni stroj z dvojnim transportom je idealen šivalni stroj za šivanje debelih materialov, kot so usnje, platno, cerade, itd.

Šivalni stroj ima dvojni pogon (pomik šivalne tačke zgoraj in spodnjega transporterja), kar omogoča stroju premagovanje še tako zahtevnih materialov. Zaradi daljše glave šivalnega stroja 33,5 cm je delovni prostor še večji. Šivalni stroj ima pozicijo šivalne igle (pivot), ročico za zatrjevanje vbodov, priročen display za nastavitev hitrosti, z vgrajenim energijsko varčnim AC servo motorjem 220V. Šivalni stroj je v kompletu s Premium mizo 105 x 55 cm in metalnim nastavljivim ogrodjem Kessler Nemčija, ki je nastavljiva po višini.

Šivalni stroj je namenjen izključno šivanju debelejših materialov. Je idealen za šivanje torbic iz umetnega in pravega usnja, denarnic, copat,...skratka vsega debelega. Šivalni stroj šiva tudi s sukancem debeline #20, kar daje šivu lep izgled zaradi debeline in tovrstna debelina spade med sukance, ki varnostno držijo.

Tih, varčen in zanesljiv

Zahvaljujoč integraciji vseh najpomembnejših elementov v glavo stroja, industrijski šivalni stroj deluje mirno in brez odvečnih vibracij. AC Servo motor je enofazni motor (220V), ki privarčuje do 70% električne energije v primerjavi z standarnimi električnimi motorji ali motorji s sklopko.

Popoln in močan šiv

Šivalni stroj je namenjen izključno šivanju debelejših materialov. Je idealen za šivanje torbic iz umetnega in pravega usnja, denarnic, copat,...skratka vsega debelega. Šivalni stroj šiva tudi s sukancem debeline #20, kar daje šivu lep izgled zaradi debeline in tovrstna debelina spade med sukance, ki varnostno držijo.

Daljša glava stroja

Stroj ima daljšo glavo, ki meri 33,5 cm od šivalne igle do stroja. S tem se pridobi na moči in večji delovni površini.

PREMIUM stojalo in delovna površina


Stojalo Premium silver - jekleno, stabilno in univerzalno stojalo z nastavitvijo višine. Prašno barvano v srebrni barvi RAL 9006. Narejeno v Nemčiji.

Miza TSM Premium - specialna miza za industrijske šivalne stroje izdelana iz brezovega lesa, odporna proti vlagi (30 vezanih plošč), ki uspešno zaduši vibracije delovnega stroja. PREMIUM miza za šivalne stroje je prevlečena s posebnim laminatom, ki je odporen proti udarcem, odrgninam in trščenju. Stranice mize so zaščitene z ABS trakovi, ki ščitijo pred udarci. Ne vsebuje škodljivih snovi.

Priklop in servis

Vse industrijske šivalne stroje sestavimo, pregledamo in testiramo. Le tako lahko zagotovimo njihovo brezhibno delovanje.

Tehnične specifikacije:

1-igelni šivalni stroj za materiale srednje debele in debele
Vrsta transporta dvojni transport
Avtomatski odrez sukanca ne
Avtomatska pozicija igle da
Avtomatski dvig tačke ne
Avtomatsko zatrjevanje ne
Čistilec nici ne
Gumb za kontrolo šiva da
Motor je vgrajen v glavo da
Vrsta mazanja centralno
Stranski odrez sukanca ne
LED osvetlitev delovne površine da
Največja dolžina šiva 8,0 mm
Višina dviga tačke 16 mm
Najvišja hitrost šivanja 2000 v.n.m.
Sistem igel 135X17
Miza stroja da
Garancija 12 mesecev
Sestava komplet

 


 

      BREZPLAČNA DOSTAVA IN PRIKLOP
Po celotni Sloveniji nudimo brezplačno dostavo in priklop industrijskih strojev na delovno mesto.
Preberi več >

0 / 5

Kaj misliš ti?

Vpišite naslov.
Vpišite komentar.
Oceni izdelek:
Pridržujemo si pravico neobjave zlonamernih in žaljivih mnenj.