ZOJE ZJ0303L-3-D4 SET

1049173
Servis od vrat do vrat
Preberi več
1 leto garancije
Preberi več

1-igelni industrijski šivalni stroj za šivanje usnja, dvojni transport, daljša glava stroja, s celotno avtomatiko, odrez sukanca, dvig šivalne tačke, komplet s Premium mizo in kovinskim nastavljivim stojalom.

 

 

Cena z ddv
1.290,00 €
ali 24 x 59,13 € (leanpay)
Cena v zadnjih 30 dneh

Plačilo na obroke z NLB karticami (MasterCard, Karanta, Maestro)
je možno le v trgovini Šivalna tehnika v Kranju!

Informativni izračun nakupa na obroke


Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay. Informativni izračun ne vključuje stroškov ocene tveganja.

Več informacij | Preveri svoj limit

Plačilo na obroke z Diners kartico
je možno le v trgovini Šivalna tehnika v Kranju!

Informativni izračun nakupa na obroke

NI ZALOGE
ZOJE ZJ0303L-3-D4 SET

 

1-igelni industrijski šivalni stroj z dvojnim transportom je idealen šivalni stroj za šivanje debelih materialov, kot je usnje, platno, cerade, itd.

Šivalni stroj ima dvojni pogon (pomik šivalne tačke zgoraj in transportnih zobcev spodaj), kar omogoča stroju premagovanje še bolj zahtevnih materialov. Glava šivalnega stroja je daljša od standardnih strojev in je tako delovni prostor še večji (33,5 cm). Šivalni stroj ima samodejni odrez sukanca, opremljen s samodejnim dvigom šivalne tačke, avtomatskim zatrjevanjem vbodov (spredaj, zadaj), priročen display za nastavitev hitrosti, zatrjevanja, števila vbodov, z vgrajenim energijsko varčnim AC servo motorjem 220V. Stroj je v  kompletu s Premium mizo 105x55cm in metalnim nastavljivim ogrodjem Kessler Nemčija, ki je nastavljiva po višini.

Šivalni stroj je namenjen izključno šivanju debelejših materialov. Je idealen za šivanje torbic iz umetnega in pravega usnja, denarnic, copat,...skratka vsega debelega. Šivalni stroj šiva tudi s sukancem debeline #20, kar daje šivu lep izgled zaradi debeline in tovrstna debelina spade med sukance, ki varnostno držijo.

Priklop in servis

Vse industrijske šivalne stroje sestavimo, pregledamo in testiramo. Le tako lahko zagotovimo njihovo brezhibno delovanje.

PREMIUM stojalo in delovna površina


Stojalo Premium silver - jekleno, stabilno in univerzalno stojalo z nastavitvijo višine. Prašno barvano v srebrni barvi RAL 9006. Narejeno v Nemčiji.

Miza TSM Premium - specialna miza za industrijske šivalne stroje izdelana iz brezovega lesa, odporna proti vlagi (30 vezanih plošč), ki uspešno zaduši vibracije delovnega stroja. PREMIUM miza za šivalne stroje je prevlečena s posebnim laminatom, ki je odporen proti udarcem, odrgninam in trščenju. Stranice mize so zaščitene z ABS trakovi, ki ščitijo pred udarci. Ne vsebuje škodljivih snovi.

Popoln in močan šiv

Šivalni stroj je namenjen izključno šivanju debelejših materialov. Je idealen za šivanje torbic iz umetnega in pravega usnja, denarnic, copat,...skratka vsega debelega. Šivalni stroj šiva tudi s sukancem debeline #20, kar daje šivu lep izgled zaradi debeline in tovrstna debelina spade med sukance, ki varnostno držijo.

Daljša glava stroja

Stroj ima daljšo glavo, ki meri 33,5 cm od šivalne igle do stroja. S tem se pridobi na moči in večji delovni površini.

Tih, varčen in zanesljiv

Zahvaljujoč integraciji vseh najpomembnejših elementov v glavo stroja, industrijski šivalni stroj deluje mirno in brez odvečnih vibracij. AC Servo motor je enofazni motor (220V), ki privarčuje do 70% električne energije v primerjavi z standarnimi električnimi motorji ali motorji s sklopko.

Tehnične specifikacije:

1-igelni šivalni stroj za materiale srednje debele in debele
Vrsta transporta dvojni transport
Avtomatski odrez sukanca da
Avtomatska pozicija igle da
Avtomatski dvig tačke da
Avtomatsko zatrjevanje da
Čistilec nici ne
Gumb za kontrolo šiva da
Motor je vgrajen v glavo da
Vrsta mazanja centralno
Stranski odrez sukanca ne
LED osvetlitev delovne površine da
Največja dolžina šiva 8,0 mm
Višina dviga tačke 16 mm
Najvišja hitrost šivanja 2000 v.n.m.
Sistem igel 135X17
Miza stroja
Garancija 12 mesecev
Sestava komplet

 


 

Po celotni Sloveniji nudimo dostavo, priklop industrijskih strojev na delovno mesto in šolanje na šivalni stroj za enostavno in brezskrbno uporabo.
Po prejetem plačilu predračuna naši tehniki stroj sestavijo in ga predhodno testirajo. Pred dostavo vas kontaktiramo, da se domenimo za točen datum in uro dostave. V kolikor stroja ni na zalogi, vas o tem predhodno obvestimo. Dostava se izvaja od ponedeljka do petka, običajno med 9. in 14. uro.
Cena storitve "DOSTAVA, PRIKLOP in ŠOLANJE" je 50 EUR.

 

 

 

0 / 5

Kaj misliš ti?

Vpišite naslov.
Vpišite komentar.
Oceni izdelek:
Pridržujemo si pravico neobjave zlonamernih in žaljivih mnenj.